Indbydelse til

Danmarks Hyggeligste Medhjælperfest
lørdag d. 21. september 2019 kl. 18.30 i Samsø Hallen, Marsk Stigsvej 5.
(Dørene åbnes kl. 18.00)

Kære:  Samsø Jagtforening

Samarbejdspartner, leverandør, foreningshjælper.

Samsø Festival 2019 blev på alle måder en succes, som vi gerne vil fejre sammen med dig og alle de øvrige medhjælpere.

Bestyrelsen vil gerne hermed invitere dig, dine hjælpere / medarbejdere til
Danmarks Hyggeligste Medhjælperfest

Medhjælperfesten starter med en velkomstdrink, hvorefter vi fortsætter med en lækker menu.
Efter middagen er der dans og musik til tonerne fra ”Det Vildeste Band” med efterfølgende DJ.

Drikkevarer i baren serveres / købes til hyggelige priser og egne drikkevarer må ikke medbringes.

Tilmeldingsfristen er kort og sidste frist for tilmelding er d. 15. september 2019.

Tilmelding foretages på www.samfest.nemtilmeld.dk  samtidig med betaling af deltagergebyr på kr. 150,00 pr. person
HUSK
 at oplyse navn ved tilmelding.
Ved tilmelding bliver du bedt om at oplyse en mailadresse som vi kan kontakte dig på.

Hvis der, mod forventning, ikke kommer tilmeldinger nok til at gøre Samsø Hallen hyggelig for os alle, bliver Medhjælperfesten udskudt/aflyst.

Der er kun adgang for personer som er fyldt 18 år.

Vi glæder os rigtig meget til at se dig / jer.

De hyggeligste hilsner

Samsø Festival